Γ. Βοσκός: Δωρεάν εξετάσεις αίματος το Σάββατο στο Δοκό- εμβολιασμός ενηλίκων

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό των ενηλίκων, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στον Εύριπο 90fm και στην εκπομπή «Τάδε έφη...» ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Βοσκός, υπεύθυνος για θέματα υγείας.
«Ο εμβολιασμός των ενηλίκων είναι τόσο σημαντικός όσο και ο εμβολιασμός των παιδιών» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βοσκός επισημαίνοντας ότι μέχρι πέρυσι το ΙΚΑ έστελνε μία ποσότητα εμβολίων και προχωρούσαν στον εμβολιασμό δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για φέτος, ο μαζικός εμβολιασμός λόγω οικονομικών δυσκολιών, ένα πρόβλημα που αναμένεται να προσπελαστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Βοσκός αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που γίνεται με τις δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας που συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά στο δήμο Χαλκιδέων και μάλιστα εξυπηρετούνται και γυναίκες από άλλους δήμους του Νομού. Με τα 4 γκρουπ που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή κλείνει ο κύκλος για το 2013 και ξεκινούν και πάλι από το 2014. «Το σημαντικότερο είναι ότι οι γυναίκες που υποβάλλονται σε μαστογραφία μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα διαρκούς παρακολούθησης» μας είπε ο κ. Βοσκός. Όσες γυναίκες θέλουν να μπουν στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών μπορούν να καλούν στο τηλέφωνα 2221351142
Αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο κ. Βοσκός όπως ανακοίνωσε μέσα από τον Εύριπο fm, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις αίματος8-12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο στο Δοκό για 100 άτομα. Δεν είναι απαραίτητο να κλείσει κάποιος ραντεβού για να κάνει τις εξετάσεις.
Έφη Ντίνη