Το μυστικό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ


Η Kate Middleton ανέλαβε να περιοδεύσει μόνη της στη Βόρειαανατολική Αγγλία όσο ο σύζυγός της πρίγκιπας William χρειάστηκε λίγο χρόνο να παρευρεθεί στην κηδεία της πολυαγαπημένης του νταντάς. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκε στο Νιουκάστλ και περιηγήθηκε στο Πάρκο Elswick, όπου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα λουλούδια και τα λαχανικά που καλλιεργούν οι κηπουροί εκεί. Και ξαφνικά έκανε τη βαρυσήμαντη αποκάλυψη!





Η Δούκισσα καλλιεργεί με τα ίδια της τα χεράκια πατάτες κι άλλα λαχανικά στον κήπο της! "Οι δικές μου πατάτες δεν βγήκαν τόσο μεγάλες φέτος" διαμαρτυρήθηκε χαριτωμένα στην επικεφαλής των δημοτικών κηπουρών. Όπως η ίδια η γυναίκα ανέφερε μετά την επίσκεψη της Kate: "Καλλιεργεί τις δικές της πατάτες. Σκαλίζαμε τις πατάτες μας και ρωτου΄σε γι' αυτό που κάναμε. Μας είπε ότι οι δικές μας είναι μεγαλύτερες, ενώ εκείνη έβγαλε μόνο μικρές εφέτος!".





Το πάρκο είναι προστατευόμενο από το ίδρυμα Queen Elizabeth II Fields Challenge, το οποίο προστατεύει και δημιουργεί εκατοντάδες εκτάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ο William είναι ο διοικητής. Ο δημοτικός κήπος δημιουργήθηκε το 2009 ώστε να δώσει ευκαιρία σε νεαρά κορίτσια και γυναίκες την ευκαιρία να μάθουν πώς να καλλιεργούν λαχανικά και φυτά.





ΠΗΓΗ: DAILY MAIL.