Oι Beckham επιστρέφουν!


Μέχρι το τέλος του έτους το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του αναμένεται να έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους, τη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail.
Όπως αναφέρεται το ζευγάρι έχει περάσει αρκετό καιρό ψάχνοντας πολυτελή σπίτια στο Δυτικό Λονδίνο, ενώ τα αγόρια θέλουν να επσιτρέψουν σπίτι τους. Το ταξίδι τους στην Αμερική ξεκίνησε το 2007 όπου πέρασαν αρκετές καλές στιγμές, ενώ πηγή ανέφερε στην Daily Mail: «Ο David και η Victoria λατρεύουν τις ΗΠΑ, ό,τι τους έχει δώσει, αλλά τα αγόρια θέλουν να γυρίσουν στην Αγγλία και ίσως τώρα είναι η στιγμή της επιστροφής. Ψάχνουν γιασπίτιατους τελευταίους μήνες και το μέλλον είναι συναρπαστικό καθώς οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Αυτό που ενδιαφέρει το ζευγάρι είναι η σταθερότητα των παιδιών τους. Στη Μεγάλη Βρετανία θα είναι κοντά στις οικογένειές τους ξανά».
Επίσης, φημολογείται ότι το ζευγάρι σκοπεύει να επεκτείνει κι άλλο την οικογένειά του και να πάει και για το παιδί Νο. 5, σύμφωνα με το Heat! «Η Victoria κρατά σιγήν ιχθύος, αλλά ποτέ δεν κράτησε μυστικό ότι θα ήθελε κι άλλο παιδί μετά το τέταρτο. Λατρεύει να έχει μεγάλη οικογένεια και ο David πάντοτε έλεγε ότι θα τρελαινόταν να έχει κι άλλο παιδί». Φήμες για πέμπτο παιδί πυροδότησε η ίδια η Victoria όταν μετά την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου λέγεται ότι ανέφερε πως δεν τρώει κάποια φαγητά, ενώ αρνήθηκε να πιει αλκοόλ. Όταν ρωτήθηκε από τις φίλες της για εγκυμοσύνη, εκείνη αρκέστηκε να χαμογελάσει συνωμοτικά.
Η Harper, το πρώτο κορίτσι της οικογένειας των Beckham, γεννήθηκε πέρυσι τον Ιούλιο. Πρόσφατα η Victoria δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα ποτέ για ένα ακόμη παιδί», ενώ ο σύζυγός της, superstar του ποδοσφαίρου πρόσθεσε: «Πάντα λέγαμε ότι θα θέλαμε μεγάλη οικογένεια και πέντε είναι σίγουρα ο αριθμός. Αν είμαστε αρκετά τυχεροί, ελπίζουμε ότι θα κάνουμε ένα ακόμη».
real.gr