Απορρίπτει τα δολάρια η Pippa

Αρχικά, όταν η Pippa κατέφθασε στη Νέα Υόρκη έτοιμη να κατακτήσει το Μανχάταν, είχε κλείσει συμφωνίες να προωθήσει το βιβλίο της, να κάνει τη δική της καριέρα, να αγοράσει διαμέρισμα, να πολιτγραφηθεί -ίσως-Αμερικανίδα υπήκοος κ.λπ. κ.λπ. Οι φήμες τουλάχιστον οργίαζαν για τα σχέδια της νεαρής αδελφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ή αλλιώς της Royal Hotness... όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της.

Μετά το σκάνδαλο με τις topless φωτογραφίες της Kate Middleton στο Closer, η Pippa πιστεύει ότι είναι πιο... συνετό να μην αποδεχθεί τις πολλές και δελεαστικές προτάσεις για συνεργασία ή έστω και για μία συνέντευξη στα μεγαθήρια της αμερικανικής τηλεόρασης όπως είναι οι Ellen DeGeneres, Anderson Cooper, Oprah Winfrey. Oι ειδικοί του μάρκετινγκ θεωρούν πως αν η Pippa είχε συμφωνήσει σε μία περιοδεία προώθησης του βιβλίου της Celebrate, θα κέρδιζε έως και 600.000 δολάρια!
Ωστόσο, μέσα από τα Ανάκτορα φημολογείται ότι η νεαρή αδερφή Middleton δεν θέλει με οτιδήποτε κάνει να συγκρουστεί με τη βασίλισσα ή τον πρίγκιπα William. "Αν έκανε κάτι για το βιβλίο της, θα φαινόταν σαν να εξαργυρώνει την επαφή της με τη βασιλική οικογένεια για προσωπικούς λόγους".
Κάποιοι μάλιστα τόνισαν ότι η Pippa θα ήταν σαν η νέα Sarah Ferguson για το Παλάτι, κάτι που η ίδια απεύχεται. "Αν η Pippa ερωτηθεί οτιδήποτε για την αδερφή της και τις topless φωτογραφίες, ό,τι κι αν απαντήσει το θέμα θα αναζωπυρωθεί και θα αναστατώσει την Kate και τον William", ανέφερε η πηγή στη New York Daily News.
Εκπρόσωπος από την εκδοτική της εταιρεία τόνισε: "Η εταιρεία ήλπιζε ότι θα έπαιρνε μεγάλη δημοσιότητα το βιβλίο λόγω της Pippa και θα οδηγούσε σε έκρηξη των πωλήσεων. Κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ την Pippa να μιλά και το αμερικανικό κοινό ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη. Αυτό θα της προσέφερε μία λαμπρή καριέρα εδώ! Η Pippa όμως δεν θα κάνε ιτίποτα για εμάς. Δεν δίνει συνεντεύξεις και δεν είναι διαθέσιμη για οτιδήποτε δυστυχώς!".
real.gr