Οργιώδης… η φαντασία των κακοποιών στην Καρδίτσα Έδεσαν μια γριούλα με… παντελόνι και άρπαξαν τον κουμπαρά

Οργιώδη… φαντασία είχαν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που έσπασαν την κλειδαριά της εισόδου στο σπίτι μιας 81χρονης γυναίκας στην Καρδίτσα, αφού προηγουμένως έκοψαν το εξωτερικό καλώδιο του ΟΤΕ για να την εμποδίσουν να καλέσει βοήθεια. Την έβαλαν να καθίσει σε καρέκλα και της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με ένα… παντελόνι και ένα κορδόνι παπουτσιών!
Έστω και έτσι πρόχειρα κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και ερεύνησαν ανενόχλητοι το σπίτι. Όμως, βρήκαν μόνο 20 ευρώ και για να μην φύγουν με άδεια χέρια άρπαξαν τρία γυναικεία ρολόγια, το κινητό και το τραπεζικό βιβλιάριο της ηλικιωμένης και έναν… κουμπαρά με κέρματα άγνωστης αξίας που μάζευε για το εγγονάκι της! Η 81χρονη κατάφερε να λυθεί λίγο μετά που έφυγαν οι κακοποιοί και ειδοποίησε την Ασφάλεια Καρδίτσας, αλλά οι έρευνες των αστυνομικών δεν απέφεραν καρπούς.
*** Κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος αποδείχθηκε ένας 69χρονος που δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να τον εξουδετερώσει χτυπώντας τον για να τον ληστέψει στα Κάτω Δολιανά Αρκαδίας! Ο ηλικιωμένος δεν έχασε την ψυχραιμία του και ήρθε στα χέρια με τον επίδοξο ληστή, που αναγκάστηκε να τα παρατήσει και να τραπεί σε φυγή! Οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Παραλίου Άστρους για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.
protothema.gr