Εποικοδομητική η κουβέντα που είχε με τους νέους στο Αλιβέρι ο Μπουραντας

Μία εποικοδομητική κουβέντα με νέους ανθρώπους είχε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντας.

Οι νέοι που είχαν κατακλύσει το χώρο έθεσαν τους προβληματισμούς αλλα και τις προτάσεις τους στον κ. Μπουραντά απο τον οποίο ζήτησαν να είναι δίπλα τους και μετά τις εκλογες, καθως ο κ. Θωμάς όλα αυτά τα χρόνια είχε την πόρτα του κλειστη, αδιαφορώντας για ουσιαστικά θέματα όπως είναι η συντήρηση του Λυκείου Αλιβερίου κ.α.
Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και τα σχέδια ανάπλασης τόσο για τον εμπορικό δρόμο στο Αλιβέρι, οσο και για τα έργα που γίνονται στην πλατεία της Κυμης. Σημαντικά ηταν τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, κ. Παλαιολόγος ο οποίος γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων απο τους επιχειρηματίες και απο τους πολίτες για ένα έργο που θα έπρεπε σύμφωνα με τη δέσμευση του δημάρχου Δημήτρη Θωμά να έχει ολοκληρωθεί απο τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ενα εργο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την αρχική μελέτη, και που δεν υπάρχουν ούτε οι χώροι στάθμευσης που προβλέπονταν αρχικά.  Στο ίδιο έργο θεατές και με το έργο στην Κύμη το οποίο σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με την αρχική μελέτη.
Οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να μείνουν στην περιοχή, ζήτησαν απο τον κ. Μπουραντά στο πρόγραμμα του να εμπεριέχονται οι προτάσεις που θα δίνουν λύσεις για την ανεργία, την τουριστική ανάπτυξη, την ανταποδοτικότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προτάσεις για επιχειρηματικές δράσεις αλλά και για την ανάπτυξη της αλιείας και της γεωργίας στην περιοχή, σε συνεργασία με άλλους φορεις κ.α
                                                                                                                                              Έφη Ντίνη