Σοκ: Μητέρα έπνιξε το μωρό της, γιατί έκλαιγε ενώ εκείνη μιλούσε στο Ίντερνετ!




Μια Νορβηγίδα και ο Βρετανός φίλος της καταδικάστηκαν σε 8 και 9 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα στο δικαστήριο του Όσλο, όταν κρίθηκαν ένοχοι για το θάνατο του μωρού της γυναίκας.

Η μητέρα σκότωσε το παιδί της, επειδή την ενοχλούσε την ώρα που μιλούσε στο Ίντερνετ.

Το 21 μηνών μωράκι, ονόματι Hunaina, πνίγηκε όταν η μαμά της της βούτηξε το κεφάλι σε έναν κουβά γεμάτο με νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδινε από το Λονδίνο, μέσω της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή του, ο εραστής της, Ammaz Omer Qureshi.

«Το δικαστήριο σημειώνει, ότι για κάθε νοήμονα άνθρωπο η βύθιση του κεφαλιού ενός παιδιού ενάμισι έτους σε έναν κουβά με νερό στερείται λογικής», υπογράμμισε το δικαστήριο, καταδικάζοντάς τους για ανθρωποκτονία.

Όπως είπε η μητέρα, το έκανε «για να την πειθαρχήσει». Το μωρό έχασε τις αισθήσεις του και τότε η μητέρα κάλεσε βοήθεια, υποστηρίζοντας αρχικά ότι επρόκειτο για ατύχημα. Το παιδί πέθανε την επόμενη ημέρα, από εγκεφαλικό οίδημα.

Για 6 μήνες πάντως το μωράκι πέρασε τα πάνδεινα, καθώς η μαμά της για να την τιμωρήσει της έδινε να φάει μια κουταλιά τσίλι σε σκόνη, τη φίμωνε με κολλητική ταινία, της έριχνε παγωμένο νερό, τη χαστούκιζε και την κοίμιζε στο πάτωμα, για να «πειθαρχηθεί».

Η Yasmin Chaudhry συζητούσε τις σωματικές τιμωρίες στις οποίες υπέβαλε το μωρό της με τον εραστή της, ο οποίος παρακολούθησε ορισμένες από αυτές μέσω της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Πηγή: e-radio.gr