Συγνώμη κυρία μου, ποια είστε;

Η Kate Middleton, ή Αυτής Υψηλότης Catherine, ή Δούκισσα του Cambridge είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στον πλανήτη, μετά από τη Madonna και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Κι όμως, υπάρχει κάποιος που δεν την αναγνώρισε και είναι και Βρετανός!

Ένα πρωινό, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας επισκέφτηκε ένα μικρό μαγαζάκι στο παραθαλάσσιο χωριουδάκι του Anglesey για να αγοράσει μία στολή κατάδυσης. Μόνο που δεν περίμενε την ... ψυχρολουσία από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος!



Αφού διάλεξε την στολή της,  αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους και ετοιμάστηκε να φύγει. Και τότε, ο Dave Buckland , ο ιδιοκτήτης, την σταμάτησε και της ζήτησε να πληρώσει, ως μια κοινή θνητή !

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν κωμικωτραγικός:

Dave Buckland – Συγνώμη , κυρία, ξεχάσατε να πληρώσετε!

Catherine - Εεεεε... ξέρετε ξέχασα το πορτοφόλι μου (οι γαλαζοαίματοι δεν κρατούν ποτέ μετρητά επάνω τους).... Μπορείτε να μου το κρατήσετε και να περάσω αργότερα να το πάρω;

Dave Buckland – Βεβαίως, το όνομα σας;

Catherine – Χμμμμ.... γράψτε κυρία Cambridge!

 
Ο Bucky έμαθε εκ των υστέρων ποια ήταν η όμορφη πελάτισσα του και έγινε και ο ίδιος διάσημος ως «ο άνθρωπος που δεν αναγνώρισε την Kate»!
Σύμφωνα με το αποσβολωμένο προσωπικό του καταστήματος που παρακολουθούσε τη σουρεάλ σκηνή, ο Dave- γνωστός στους ντόπιους και ως Bucky- την κοίταξε παραξενεμένος και της είπε ότι έχει περίεργο και ασυνήθιστο επίθετο και την βεβαίωσε ότι θα της κρατήσει τη στολή. Η Kate του χαμογέλασε και έφυγε.



Όταν η… κυρία Cambridge απομακρύνθηκε από το μαγαζί, όλοι έσπευσαν να «κατσαδιάσουν» τον αδαή ιδιοκτήτη για την γκάφα του. Έτσι, ο Bucky έμαθε ποια ήταν η όμορφη πελάτισσα του και έγινε και ο ίδιος διάσημος ως «ο άνθρωπος που δεν γνώρισε την Kate»!
real.gr