Η Δούκισσα είναι γυμνή!


Έναν εφιάλτη ζει από σήμερα το πρωί η Kate Middleton, ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στην Άπω Ανατολή με τον σύζυγό της πρίγκιπα William. Μετά τις φωτογραφίες του Harry που έκαναν τον γύρο του κόσμου, εξέθεσαν τον ίδιο τον πρίγκιπα κι έφεραν σε δύσκολη θέση το Παλάτι, ήρθε η σειρά της Kate.

Την περασμένη εβδομάδα το πριγκιπικό ζευγάρι έζησε έναν δεύτερο μήνα μέλιτος. Επέλεξε μία εξοχική κατοικία στην Provence στη Γαλλία για να περάσει λίγες στιγμές χωρίς υποχρεώσεις απομονωμένο από τα μάτια του κόσμου. Εκεί φαίνεται πως η Kate χαλάρωσε ιδιαίτερα κι είπε να απολαύσει τον ήλιο και το νερό της πισίνας βγάζοντας το μαγιό της. Αλλά οι Γάλλοι παπαράτσι έκαναν το θαύμα τους.
Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Δούκισσας να κάνει μπάνιο topless και να απολαμβάνει γυμνόστηθη παιχνίδια με τον William μέσα στο νερό και η  Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ εγκάλεσαν σήμερα στα γαλλικά δικαστήρια το περιοδικό για "προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής" .

Το εξώφυλλο του περιοδικού με το στήθος της Kate σε κοινή θέα κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και το Παλάτι εξέφρασε την οργή του για το περιστατικό. Σε μια δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του παλατιού St James, το πριγκιπικό ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές σε ιδιωτικό χώρο και οι παπαράτσι παραβίασαν αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή τους. Μάλιστα, η δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών χαρακτηρίζεται ως "οι χειρότερες υπερβολές του Τύπου"  και συγκρίνεται με τις φωτογραφίες που τραβούσαν οι παπαράτσι " κατά τη διάρκεια της ζωής της πριγκίπισσα της Ουαλία, Νταϊάνα".
Όπως δημοσίευσε το BBC, αξιωματούχοι των Ανακτόρων απάντησαν καταλλήλως: "Μία κόκκινη γραμμή έχει παραβιαστεί. Το ζευγάρι δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος θα έβγαζε τέτοιες φωτογραφίες και θα τις δημοσίευε μάλιστα. Δεν θα μπορούσαν να πάνε σε πιο απομονωμένο σημείο στη Γαλλία. Είναι ένα νεαρό ζευγάρι που απολαμβάνει τις διακοπές του".



Σύμφωνα με την Daily Mail, «ο δούκας και η δούκισσα ενημερώθηκαν στη διάρκεια του πρωινού τους και ενώ προετοιμαζόταν να επισκεφθούν  ένα τζαμί στην Κουάλα Λουμπούρ.  Στεναχωρήθηκαν κι απογοητεύτηκαν καθώς θεωρούν πως δικαιούνται να έχουν ιδιωτικό χώρο και χρόνο ιδίως όταν βρίσκονται σε διακοπές».
Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η επίσκεψή τους στην Κουάλα Λουμπούρ και ο δούκας με τη δούκισσα αναχώρησαν για το Βόρνεο. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Press Association, καθώς το ζευγάρι περνούσε από το τμήμα VIP για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος του, ήταν σκυθρωπό, ενώ ιδιαίτερα ο πρίγκιπας William δεν μιλιόταν και δεν κοίταζε ούτε αριστερά ούτε δεξιά και χτύπαγε νευρικά τα δόντια του. Καθώς όμως ανέβαιναν τη σκάλα για να επιβιβαστούν, η Kate ακούμπησε τρυφερά και καθησυχαστικά το χέρι της στην πλάτη του κι εκείνος φάνηκε να χαλαρώνει.