Nazanin Boniad: "Δεν ήθελα να γίνω γυναίκα του Cruise"

Εδώ και λίγο καιρό, οργιάζουν οι φήμες ότι στο επόμενο τεύχος του Vanity Fair θα κυκλοφορήσει άρθρο που θα περιγράφει τις προσπάθειες που είχε κάνει το Συμβουλίο Διασημοτήτων των σαϊεντολόγων, να βρει το 2004 τη νέα σύζυγο του Tom Cruise, μετά το διαζύγιο του από την Nicole Kidman.

Και το όνομα της υποψήφιας στάρλετ ήταν Nazanin Boniadi. Η άσημη ηθοποιός γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μεγάλωσε στο Λονδίνο πριν μετακομίσει στο Χόλιγουντ. Είναι απόφοιτος βιολογίας και λέγεται ό, τι έχει πολύ υψηλό IQ. Η οικογένειά της έχει ασπαστεί την σαϊεντολογία εδώ και χρόνια.
Με άρθρα στην Huffington Post, ιρανικά μέσα και άλλες εφημερίδες ανά τον κόσμο, η ιστορία που φαίνεται να διαρρέει είναι ότι η Ιρανή –που έχει παίξει μικρούς ρόλους στο «How i Met Your mother» και «General Hospital»- ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες για συζύγους του Tom Cruise.
Στο κείμενο που υποτίθεται ό,τι το περιεχόμενο του έχει διαρρεύσει, υπάρχουν αναφορές και από τον σκηνοθέτη Paul Haggis, που δήλωσε πως η νεαρή ηθοποιός εξαναγκάστηκε να καθαρίζει τουαλέτες και τιμωρήθηκε στο κέντρο σαϊεντολογίας γιατί αρνήθηκε να κάνει την ερωτευμένη με τον Cruise ώστε μετά να γίνει σύζυγος του γιατί ένας από τους όρους ήταν να φιλιούνται συνεχώς δημοσίως (κάτι που έκανε με την Katie Holmes συνεχώς ο Cruise).
Εκπρόσωποι του ηθοποιού έχουν κάνει δηλώσεις αρνούμενοι τα πάντα. Αλλά πλέον έχει ξεκινήσει μια λαίλαπα ειδήσεων στο διαδίκτυο για την σαϊεντολογία, τον Tom Cruise, το διαζύγιο του αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
protothema.gr